Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

LINDOA 100 m od morza!

Adres obiektu Ludowa 3/3, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 26 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Klaudia i Marcin ze Żmigrodu
Dodano: 2018-08-06
Pobyt od: 2018-07-28 do 2018-08-03 IP: xx.8.69.232
 
 
   

Polecam wszystkim! Bardzo czysty i pachnący obiekt! Od razu jak się wchodzi do budynku to czuć zapach świec. Pokój również czyściutki i pachnący, jasny z balkonem. Bardzo blisko do plaży, promenady gwiazd, wolińskiego parku narodowego. Wszystko pod nosem za tak niską cenę! Przede wszystkim Pani Ania bardzo pomocna i troskliwa. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z pewnością będziemy każdemu polecać ten obiekt :) Jeden minus to brak parkingu, ale obok jest strzeżony, więc nie ma problemu z zaparkowaniem, ale to się wiąże z dodatkowymi opłatami. Polecamy serdecznie!


 
 

Daria i Jarek
Dodano: 2017-06-22
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.231.11.209
 
 
    

Polecam wszystkim!!!! Rewelacyjne podm kazdym względem miejsce do odpoczynku :-) wszędzie blisko, plaża tuz tuż, smażalnie, deptak, park :-) a pani Ania to przesympatyczna i miła osoba, która zawsze słuzy rada i pomoca:-) dziękujemy serdecznie :-) :-):-)


 
 

Katarzyna z Karoliną z małopolski
Dodano: 2016-01-11
Pobyt od: 2015-07-01 do 2015-07-12 IP: xx.27.36.21
 
 
    

Kwatery u pani Ani REWELACJA!!!! Pod każdym względem polecamy wszystkim! Jezdzimy co rok.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-12 09:39:38
Bardzo dziękujemy za milą opinię
 
 

Ania z Kalisza i Grażyna z Warszawy
Dodano: 2015-09-05
Pobyt od: 2015-07-25 do 2015-08-08
 
 
    

U Pani Ani byłyśmy czwarty raz. Tutaj jest czysto,cicho i wszędzie blisko. Pani Ania i Pan Maciej są zawsze pomocni we wszystkim. Panie Maćku dziękujemy, że przyjechał Pan po nas na dworzec. Pozdrawiamy i do zobaczenia


 
 

ANIA Z PIOTRKOWA TRYB.
Dodano: 2015-01-02
Pobyt od: 2015-06-27 do 2015-07-06
 
 
    

Witam wszystkich. Kwatery u pani Ani zawsze są czyste i zadbane jest bardzo miło i schludnie.Pani Ania jest bardzo miłą i sympatyczną osobą bardzo dba o swich gości. Jeździmy co rok do Międzyzdrojów i zawsze wybieramy kwaterę u pani Ani .Polecamy wszystkim .Pozdrowienia dla pani Ani męża i syna. Do miłego zobaczenia !


 
 

Edward i Krystyna z Opola
Dodano: 2014-09-02
Pobyt od: 2014-08-16 do 2014-08-26
 
 
    

Kwatera godna polecenia,pokój z łazienką i balkonem ładnie urządzone,czysto i miło,wygodne spanie,przyjemna i pachnąca pościel.Bardzo blisko do morza,przystani rybackiej i do centrum.Bardzo sympatyczna właścicielka p.Ania wraz z mężem,dbają o porządek,miłą i ciepłą atmosferę.Wysoka kultura-tak trzymać.Dziękujemy za wszystko i serdecznie pozdrawiamy.


 
 

Kasia,Jacek,Kuba i mała Wiki.
Dodano: 2012-09-08
Pobyt od: 2012-08-01 do 2012-08-14
 
 
    

Pełny profesjonalizm.Pokój na parterze polecam każdemu,a w szczególności z małymi dziećmi.Czysto,schludnie,i co najważniejsze-faktycznie blisko morza.Cicha i spokojna okolica.Jeśli odpoczywać w Międzyzdrojach,to tylko w lINDOA!!!Polecamy.


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie