Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

LINDOA 100 m od morza!

Adres obiektu Ludowa 3/3, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 23 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Izabela Borowiak
Dodano: 2017-09-06
Pobyt od: 2017-08-25 do 2017-08-30 IP: xx.47.175.212
 
 
    

Pani Ania to przesympatyczna kobieta i profesjonalistka pod względem czystości. W pokoju mega czysto i pachnąco w całym domku. Za rok nie szukam niczego innego bo już znalazłam u pani Ani. To jest miejsce którego szukałam czysto, cicho tu można odpocząć.Pani Ania to osoba, tak sympatyczna że w dzisiejszych czasach trudno jest znałezć, pomocna, uśmiechnięta.Polecam z czystym sumieniem.


 
 

Daria i Jarek
Dodano: 2017-06-22
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.231.11.209
 
 
    

Polecam wszystkim!!!! Rewelacyjne podm kazdym względem miejsce do odpoczynku :-) wszędzie blisko, plaża tuz tuż, smażalnie, deptak, park :-) a pani Ania to przesympatyczna i miła osoba, która zawsze słuzy rada i pomoca:-) dziękujemy serdecznie :-) :-):-)


 
 

Katarzyna z Karoliną z małopolski
Dodano: 2016-01-11
Pobyt od: 2015-07-01 do 2015-07-12 IP: xx.27.36.21
 
 
    

Kwatery u pani Ani REWELACJA!!!! Pod każdym względem polecamy wszystkim! Jezdzimy co rok.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-12 09:39:38
Bardzo dziękujemy za milą opinię
 
 

Ania z Kalisza i Grażyna z Warszawy
Dodano: 2015-09-05
Pobyt od: 2015-07-25 do 2015-08-08
 
 
    

U Pani Ani byłyśmy czwarty raz. Tutaj jest czysto,cicho i wszędzie blisko. Pani Ania i Pan Maciej są zawsze pomocni we wszystkim. Panie Maćku dziękujemy, że przyjechał Pan po nas na dworzec. Pozdrawiamy i do zobaczenia


 
 

ANIA Z PIOTRKOWA TRYB.
Dodano: 2015-01-02
Pobyt od: 2015-06-27 do 2015-07-06
 
 
    

Witam wszystkich. Kwatery u pani Ani zawsze są czyste i zadbane jest bardzo miło i schludnie.Pani Ania jest bardzo miłą i sympatyczną osobą bardzo dba o swich gości. Jeździmy co rok do Międzyzdrojów i zawsze wybieramy kwaterę u pani Ani .Polecamy wszystkim .Pozdrowienia dla pani Ani męża i syna. Do miłego zobaczenia !


 
 

Edward i Krystyna z Opola
Dodano: 2014-09-02
Pobyt od: 2014-08-16 do 2014-08-26
 
 
    

Kwatera godna polecenia,pokój z łazienką i balkonem ładnie urządzone,czysto i miło,wygodne spanie,przyjemna i pachnąca pościel.Bardzo blisko do morza,przystani rybackiej i do centrum.Bardzo sympatyczna właścicielka p.Ania wraz z mężem,dbają o porządek,miłą i ciepłą atmosferę.Wysoka kultura-tak trzymać.Dziękujemy za wszystko i serdecznie pozdrawiamy.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie