Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

LINDOA 100 m od morza!

Adres obiektu Ludowa 3/3, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 23 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Izabela Borowiak
Dodano: 2017-09-06
Pobyt od: 2017-08-25 do 2017-08-30 IP: xx.47.175.212
 
 
    

Pani Ania to przesympatyczna kobieta i profesjonalistka pod względem czystości. W pokoju mega czysto i pachnąco w całym domku. Za rok nie szukam niczego innego bo już znalazłam u pani Ani. To jest miejsce którego szukałam czysto, cicho tu można odpocząć.Pani Ania to osoba, tak sympatyczna że w dzisiejszych czasach trudno jest znałezć, pomocna, uśmiechnięta.Polecam z czystym sumieniem.


 
 

Ania i Michał z Tarnowa
Dodano: 2017-08-04
Pobyt od: 2016-07-28 do 2017-08-02 IP: xx.248.157.108
 
 
 

Polecam wszystkim, a w szczególności rodzinom z małymi dziećmi, wynajęliśmy parter za naprawdę niską cenę, mogłam rano posiedzieć na tarasie z kawą i książką i cały czas widzieć śpiące dzieci :-) do morza blisko, na molo blisko, wszędzie blisko ;-) pani Ania cudowna osoba, podpowie gdzie iść, gdzie dobrze zjeść, mieliśmy do dyspozycji leżaczek, parawan, nawet zabawki dla dzieci do piasku. Mam nadzieję, że uda nam się ponownie odwiedzić to miejsce, mój pierwszy pobyt nad morzem między innymi dzięki pani Ani okazał się niezapomniany, pozdrawiamy Ania i Michał z dziećmi


 
 

Daria i Jarek
Dodano: 2017-06-22
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.231.11.209
 
 
    

Polecam wszystkim!!!! Rewelacyjne podm kazdym względem miejsce do odpoczynku :-) wszędzie blisko, plaża tuz tuż, smażalnie, deptak, park :-) a pani Ania to przesympatyczna i miła osoba, która zawsze słuzy rada i pomoca:-) dziękujemy serdecznie :-) :-):-)


 
 

Ania
Dodano: 2016-08-28
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-08-06 IP: xxx.146.129.111
 
 
 

U Pani Ani i Pana Maćka byłyśmy już piąty raz. Tu wszystko jest na szóstkę. Panie Maćku dziękujemy, że przyjechał Pan po nas na dworzec. Do zobaczenia w przyszłym roku. Ania z Kalisza i Grażyna z Warszawy.


 
 

Katarzyna z Karoliną z małopolski
Dodano: 2016-01-11
Pobyt od: 2015-07-01 do 2015-07-12 IP: xx.27.36.21
 
 
    

Kwatery u pani Ani REWELACJA!!!! Pod każdym względem polecamy wszystkim! Jezdzimy co rok.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-12 09:39:38
Bardzo dziękujemy za milą opinię
 
 

Goście ze śląska
Dodano: 2015-09-25
Pobyt od: 2015-07-21 do 2015-08-03
 
 
 

Witam. Polecam wszystkim obiekt. Byliśmy tu już 3 razy, rewelacyjne miejsce na odpoczynek. Dobra lokalizacja, blisko do plaży i głównej ulicy. Pokoje czyściutkie i urządzone na odpowiednim poziomie, ciągle unowocześniane. Cudowne miejsce, wspaniali gospodarze. Gratuluje właścicielom cierpliwości którą chętnie obdarzają swoich gości. Dziękujemy za wspaniały pobyt.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-26 16:06:10
DZiękujemy bardzo miłym gościom.
 
 

Ania z Kalisza i Grażyna z Warszawy
Dodano: 2015-09-05
Pobyt od: 2015-07-25 do 2015-08-08
 
 
    

U Pani Ani byłyśmy czwarty raz. Tutaj jest czysto,cicho i wszędzie blisko. Pani Ania i Pan Maciej są zawsze pomocni we wszystkim. Panie Maćku dziękujemy, że przyjechał Pan po nas na dworzec. Pozdrawiamy i do zobaczenia


 
 

Grażyna z Warszawy
Dodano: 2015-08-31
Pobyt od: 2015-08-03 do 2015-08-08
 
 
 

Bardzo fajna i czysta kwatera. Blisko do morza. Pani Ania i pan Maciej bardzo mili i z humorem. Pozdrawiam serdecznie. Grażyna z Warszawy i Ania z Kalisza


 
 

Mirka z Bydgoszczy
Dodano: 2015-07-13
Pobyt od: 2015-07-06 do 2015-07-12
 
 
 

Pokoje godne polecenia. Właścicielka Pani Ania bardzo sympatyczna i miła. Okolica cicha i spokojna, blisko morza. A na Promenadzie Gwiazd pyszne ciepłe pączki.


 
 

ANIA Z PIOTRKOWA TRYB.
Dodano: 2015-01-02
Pobyt od: 2015-06-27 do 2015-07-06
 
 
    

Witam wszystkich. Kwatery u pani Ani zawsze są czyste i zadbane jest bardzo miło i schludnie.Pani Ania jest bardzo miłą i sympatyczną osobą bardzo dba o swich gości. Jeździmy co rok do Międzyzdrojów i zawsze wybieramy kwaterę u pani Ani .Polecamy wszystkim .Pozdrowienia dla pani Ani męża i syna. Do miłego zobaczenia !


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie