Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

LINDOA 100 m od morza!

Adres obiektu Ludowa 3/3, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 26 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 34

 
 

Klaudia i Marcin ze Żmigrodu
Dodano: 2018-08-06
Pobyt od: 2018-07-28 do 2018-08-03 IP: xx.8.69.232
 
 
   

Polecam wszystkim! Bardzo czysty i pachnący obiekt! Od razu jak się wchodzi do budynku to czuć zapach świec. Pokój również czyściutki i pachnący, jasny z balkonem. Bardzo blisko do plaży, promenady gwiazd, wolińskiego parku narodowego. Wszystko pod nosem za tak niską cenę! Przede wszystkim Pani Ania bardzo pomocna i troskliwa. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z pewnością będziemy każdemu polecać ten obiekt :) Jeden minus to brak parkingu, ale obok jest strzeżony, więc nie ma problemu z zaparkowaniem, ale to się wiąże z dodatkowymi opłatami. Polecamy serdecznie!


 
 

Irena i Stanisław
Dodano: 2018-07-21
Pobyt od: 2018-07-05 do 2018-07-22 IP: xxx.92.140.28
 
 
  

Właśnie wypoczywamy na wakacjach u Pani Ani. Jesteśmy z Gniezna, w Międzyzdrojach pierwszy raz. Jest wspaniale.Pani Ania to sympatyczna osoba, jej mąż również. Pokój czyściutki, pachnący i przede wszystkim jasny, z balkonem. Świeczuszki, kadzidełka w przedpokoju. Śmiejemy się z mężem, że Pani Ania cały czas tylko sprząta, ale tak naprawdę na serio to bardzo dba o czystość i warunki. Bardzo dobre położenie, wszędzie blisko. Na miejscu sprzęt plażowy, pokój z łazienką i balkonem. Jeśli tylko będziemy jeszcze w Międzyzdrojach to tylko u Pani Ani bo naprawdę warto i fajna atmosfera. Pani Ania na miejscu polecała nam także, gdzie można dobrze zjeść, co zobaczyć. Polecamy ! :)


 
 

DANUTA I ELŻBIETA
Dodano: 2018-06-28
Pobyt od: 2018-06-15 do 2018-06-26 IP: xx.64.10.8
 
 
 

Witam. Polecam wszystkim ten obiekt!!! Miejsce rewelacyjne pod każdym względem do odpoczynku, wszędzie bardzo blisko., czysciutko. Pani Ania i pan Maciej bardzo sympatyczni i mili służą radą. Panie Maćku dziękujemy, że przyjechał Pan po nas na dworzec i odwiózł w drogę powrotną. Serdecznie pozdrawiamy. .


 
 

Izabela Borowiak
Dodano: 2017-09-06
Pobyt od: 2017-08-25 do 2017-08-30 IP: xx.47.175.212
 
 
    

Pani Ania to przesympatyczna kobieta i profesjonalistka pod względem czystości. W pokoju mega czysto i pachnąco w całym domku. Za rok nie szukam niczego innego bo już znalazłam u pani Ani. To jest miejsce którego szukałam czysto, cicho tu można odpocząć.Pani Ania to osoba, tak sympatyczna że w dzisiejszych czasach trudno jest znałezć, pomocna, uśmiechnięta.Polecam z czystym sumieniem.


 
 

Ewelina Michał i Tomek
Dodano: 2017-08-07
Pobyt od: 2017-03-02 do 2017-08-07 IP: xxx.173.210.198
 

Polecam bardzo👍👌 wróciliśmy bardzo zadowoleni z pobytu u Pani Ani przemiła osoba😘 wynajęliśmy parter mieszkało nam się super czyściutko, ładnie,spokojnie, wszędzie blisko polecamy👍👍👍 Ewelina Michał i Tomuś 😘


 
 

Ania i Michał z Tarnowa
Dodano: 2017-08-04
Pobyt od: 2016-07-28 do 2017-08-02 IP: xx.248.157.108
 
 
 

Polecam wszystkim, a w szczególności rodzinom z małymi dziećmi, wynajęliśmy parter za naprawdę niską cenę, mogłam rano posiedzieć na tarasie z kawą i książką i cały czas widzieć śpiące dzieci :-) do morza blisko, na molo blisko, wszędzie blisko ;-) pani Ania cudowna osoba, podpowie gdzie iść, gdzie dobrze zjeść, mieliśmy do dyspozycji leżaczek, parawan, nawet zabawki dla dzieci do piasku. Mam nadzieję, że uda nam się ponownie odwiedzić to miejsce, mój pierwszy pobyt nad morzem między innymi dzięki pani Ani okazał się niezapomniany, pozdrawiamy Ania i Michał z dziećmi


 
 

Daria i Jarek
Dodano: 2017-06-22
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.231.11.209
 
 
    

Polecam wszystkim!!!! Rewelacyjne podm kazdym względem miejsce do odpoczynku :-) wszędzie blisko, plaża tuz tuż, smażalnie, deptak, park :-) a pani Ania to przesympatyczna i miła osoba, która zawsze słuzy rada i pomoca:-) dziękujemy serdecznie :-) :-):-)


 
 

Ania
Dodano: 2016-08-28
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-08-06 IP: xxx.146.129.111
 
 
 

U Pani Ani i Pana Maćka byłyśmy już piąty raz. Tu wszystko jest na szóstkę. Panie Maćku dziękujemy, że przyjechał Pan po nas na dworzec. Do zobaczenia w przyszłym roku. Ania z Kalisza i Grażyna z Warszawy.


 
 

Katarzyna z Karoliną z małopolski
Dodano: 2016-01-11
Pobyt od: 2015-07-01 do 2015-07-12 IP: xx.27.36.21
 
 
    

Kwatery u pani Ani REWELACJA!!!! Pod każdym względem polecamy wszystkim! Jezdzimy co rok.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-12 09:39:38
Bardzo dziękujemy za milą opinię
 
 

Goście ze śląska
Dodano: 2015-09-25
Pobyt od: 2015-07-21 do 2015-08-03
 
 
 

Witam. Polecam wszystkim obiekt. Byliśmy tu już 3 razy, rewelacyjne miejsce na odpoczynek. Dobra lokalizacja, blisko do plaży i głównej ulicy. Pokoje czyściutkie i urządzone na odpowiednim poziomie, ciągle unowocześniane. Cudowne miejsce, wspaniali gospodarze. Gratuluje właścicielom cierpliwości którą chętnie obdarzają swoich gości. Dziękujemy za wspaniały pobyt.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-26 16:06:10
DZiękujemy bardzo miłym gościom.

Opinie 1-10 z 34

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie